Veelgestelde vragen

bar

Heb je nog ideeën voor de aankleding van onze bruiloft?

Ideeën genoeg, alleen weten veel stellen vaak niet waar ze moeten beginnen met zoeken en/of maken. Denk er ook eens aan dat je bruiloft aankleding kunt huren! Zo ziet de styling van je bruiloft er tip top uit zonder dat je hier zelf veel spullen voor hoeft te maken of aan te schaffen. Mijn favoriete adresje is toch wel Te leuk trouwen. :)

 


Kunnen we je ook boeken voor een reportage in het buitenland?

Ik hou enorm van reizen en zou het te gek vinden om jullie bruiloft of fotoshoot in het buitenland vast te leggen. Ik hanteer hiervoor speciale tarieven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 Wat kan ik het beste aantrekken tijdens een photoshoot?

Omdat mensen me regelmatig om kledingtips vragen, heb ik samen met Audrey Victoria een blogpost geschreven met de nodige tips. Lees hier wat wij je adviseren. Twijfel je over bepaalde outfits? Laat het me even weten, en dan komen we er samen wel uit!

 


 

Met welke camera en lenzen fotografeer je?

Tijdens bruiloften maak ik gebruik van verschillende lenzen. Het materiaal dat ik gebruik: body Nikon D610 (x2), 24mm 1.8, 35mm 1.4, 50mm 1.4, 85mm 1.8

 Kan ik na de shoot ook alle onbewerkte foto’s krijgen?

Ik zoek de mooiste foto’s van jouw shoot uit en bewerk deze stuk voor stuk zorgvuldig na. De onbewerkte foto’s worden niet geleverd.

 Regelt Lott’s ook de accessoires voor tijdens de shoot?

Ik denk graag met jullie mee over de accessoires tijdens jullie shoot maar deze zullen jullie zelf mee moeten brengen. Zo blijft jullie shoot ook uniek en zie je niet bij alle reportages dezelfde spullen terug. Daarnaast heb ik geen bergruimte voor mooie oldtimers en bergen attributen ;-)