Werkwijze

bar

Photoshoots

Om een photoshoot aan te vragen kun je een mailtje met je wensen sturen naar info@lotts.nl Ik zal deze mail zo snel mogelijk beantwoorden en een datumvoorstel doen. Wanneer de datum geprikt is, maak ik een offerte op waarin alles nog een keer overzichtelijk op een rijtje staat. Bij een akkoord op de offerte is de photoshoot definitief gereserveerd. Indien gewenst kunnen we vooraf nog contact hebben over de kleding en eventueel attributen. Ook op het gebied van locaties kan ik het nodige advies geven. Afhankelijk van de gekozen shoot maken we 1 a 2uur foto’s op een locatie naar keuze in een ongedwongen sfeer. Zo nieuwsgierig als jullie naar de foto’s zijn, zo erg sta ik te popelen om het resultaat met jullie delen! Daarom laat ik altijd snel na de shoot alvast een eerste sneakpeek zien, en ontvang je de rest van de foto’s binnen korte tijd :)

 

Bruiloften

Over het algemeen boeken bruidsparen mij ongeveer een half jaar voor de dag van hun bruiloft. Op deze manier is er genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen en ideeën te bespreken. Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stel ik een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Benieuwd wie jullie voor gingen? Om een goede indruk te krijgen van mijn fotografiestijl, kun je de pagina met trouwreportages bekijken.

Boekingen: een keer kennis maken? Neem contact op en we plannen een afspraak!
Buitenland: trouwen jullie in het buitenland? Leuk! Dan reis ik graag met jullie mee :)

Kennismakingsgesprek